Computercursus senioren

Computer cursus voor ouderen

StartPcHulp.nl helpt niet alleen bij computer problemen, maar verzorgt ook computer cursussen of les bij u thuis. Het gebruik van computers wordt steeds algemener en vaak wordt het als normaal verondersteld. Er zijn echter veel mensen die graag meer willen leren over het gebruik van een computer, software, internet etc. Voor al deze mensen regelt StartPcHulp professionele computer cursussen!

Er wordt eerst samen met de klant besproken wat u graag wilt leren. Aan de hand hiervan wordt het lesmateriaal opgezet en zullen wij een aantal lessen van een half uur of een uur bij u thuis op uw eigen computer of op onze locatie verzorgen. Op deze manier leert en ervaart u heel persoonlijk hoe u een computer of software pakket gebruikt. Hiervoor hoeft u de deur niet meer uit! Tegen gereduceerd tarief worden computerlessen bij thuis verzorgd.

 

Speciale hulp aan beginners

 

Ook geven wij speciale hulp aan beginners, 40-, 50- en 60-plussers, werkzoekenden, re-integreerders, omscholers, herintreders. Voor wie nog nooit op de computer heeft gewerkt, is computerhulp aan huis zeer geschikt. U leert eerst om te gaan met uw computer (muis en toetsenbord). Computergebruik en internet is niet meer weg te denken in onze maatschappij vaak wordt er vanuit gegaan dat het gebruik van nieuwe technieken algemeen verspreid is. Computer gebruik en internet horen bereikbaar te zijn voor iedereen … jong en oud. Een mens is nooit te oud om te leren.

Call Now Button

Corona Update 15-12

X