Data Recovery (Harde schijf redden)

U bent gegevens kwijt van uw harde schijf? U heeft per ongeluk gegevens verwijderd en kunt ze niet meer terug vinden? Uw laptop is defect, maar u wilt toch uw gegevens terughalen? Uw harde schijf per ongeluk geformatteerd?

StartPcHulp heeft al jarenlange ervaring met Data Recovery, het herstellen van verloren gegevens van uw harde schijf, of dit nou een laptop schijf is, computer schijf, server schijf of welk type schijf dan ook. In het geval van een defecte harde schijf hebben wij een historie opgebouwd met een succesrate van 60%. Dit betekent dat wij in 60% van de gevallen dat een harde schijf stuk is geraakt wij nog data hebben kunnen redden.

In het geval van goed werkende harde schijven maar met verwijderde bestanden of na formattering van de hardeschijf hebben wij een succesrate van 80% retrieval van de gegevens.

Afspraak inplannen

U kunt StartPcHulp bereiken via telefoonnummer: (+31) 06 28720437. We noteren de vraag, uw telefoonnummer en enkele persoonlijke gegevens en plannen direct een afspraak in. Ook kunt u een afspraak aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Call Now Button

Corona Update 15-12

X