Virus verwijderen

Een virus is er op gericht om schade aan uw programma’s en bestanden toe te brengen. Het aantal virussen is de laatste jaren enorm gestegen. Dit in combinatie met het groeiende sociale internet en email verkeer, vergroot dit aanzienlijk de kans dat ook u slachtoffer wordt, of bent geworden van één of meerdere virussen.

Vaak heeft u dit niet tijdig in de gaten met alle risico’s van dien voor uw programma’s en kostbare gegevens die op uw computer, laptop, externe harde schijf of netwerk staan.
Indien u het vermoeden heeft dat uw PC of laptop een virus heeft, dan kunt u ons bellen voor een afspraak. Wij scannen de computer dan grondig met verschillende virusscanners en verwijderen vrijwel alle virussen voor u. Het kan soms voorkomen dat een virus een programma of bestand dusdanig heeft beschadigd dat het niet meer te repareren is, een herinstallatie van het originele programma is dan noodzakelijk. Zorg dus dat u steeds een actuele backup beschikbaar heeft.

 

Afspraak maken voor het verwijderen van een virus

Wilt u graag direct een afspraak maken met één van onze ict-experts die u helpt bij het verwijderen van de Buma Stemra virus? Bel dan naar 06-28720437.
 
Ook kunt u een afspraak aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Call Now Button

Corona Update 15-12

X